Social Media Marketing (SMM)

Uppdaterat: okt 25

Här kan du läsa om: Digitalmarknadsföring och hur vi prioriterar vårt arbete för att resultaten ska bli så bra som möjligt, kunderna bli så nöjda som möjlig och hur samarbetet går till.Digital marknadsföring är ett mycket brett område där vi valt att fokusera där vi ser störst potential, vi erbjuder digital marknadsföring inom flera kategorier så som webbdesign, search engine optimization (SEO) och marknadsföring på dom sociala medierna som är perfekt för dig som vill bygga varumärke, komma ut med nyheter eller erbjudande, öka din försäljning. möjligheterna är oändliga och du sätter alla gränser själv.


Du som kund ska alltid känna dig trygg att anlita oss som din digitala marknadsförings partner!

Därför skiljer sig vårt sätt att arbeta på lite från andra marknadsförings byråer. Vi prioriterar alltid kunden andel av vinsten först och på så vis kan vi hålla långa hälsosamma relationer med våra kunder och med hög kundnöjdhet.Hur vi på Webb o Media arbetar i 5 steg:


Uppstartsmöte: Här är syftet att få en inblick i varandras verksamheter och få en personligare relation. Vi ställer även frågor kring hur kunden i fråga önskar att samarbetet kommer att gå till och vad deras mål med samarbetet är.


Onboarding: Nu ger kunden oss all den tillgång till företagets Ads Manager som vi behöver för att kunna utföra kommande steg.

(Vid önskemål har vi en steg för steg guide kunden kan följa)


Skapande av kampanjer: Vi planerar kampanjen och lägger upp en strategi för våra adset och designar snygga, unika och lätt konverterande annonser.


Presentation av Kampanjer: Kunden får godkänna våran planering, strategier och annonser så att det matchar deras image och mål.


Uppföljning: Vi håller regelbundet kontakten med kunden och ser till att allt är som enligt planerna och sedan skickar vi övar en månadsrapport med all statistik kunden önskar att följa.

6 visningar

Hur vi hjälper företag få in kunder på löpande band!

Mer Webb o Media

Häng med i branschen, missa inga erbjudanden eller nyheter!

Vi hörs i mailen!